2007-12-04 12:18:23• hírek • Szatmar.ro

Bemutatták a cég működését

 Leányvállalatot hozott létre Szatmárnémetiben a Sárvári Security Service.

Kedden délelőtt az Astoria Étteremben bemutatták a magyarországi Sárvári Security Service Személy-, és Vagyonvédelmi Kft működését, és az általa nyújtott szolgáltatásokat.

A Sárvári Security Service Kft.-t 1994-ben magánszemélyek hozták létre, azóta dinamikus fejlődés következtében, már valamennyi magyarországi megyeszékhelyen képviselettel rendelkezik. Romániában a közelmúltban jegyezték be a cég első külföldi leányvállalatát, amelynek Szatmárnémeti a székhelye. A folyamatos fejlesztéseknek és innovatív megoldásoknak köszönhetően mára már több mint 410 megbízóval állnak szerződésbe, illetve munkatársaik létszáma meghaladja az 1150 főt.

Vörös Gábor, a cég marketing- igazgatója elmondta, szolgáltatásaik a vagyon-, személy-, adat-, és információ védelmen kívül magában foglalja a magánnyomozást, rendezvénybiztosítást illetve egyéb technikai rendszerek tervezését és kivitelezését.

Magyarországon körülbelül 4000 ilyen tevékenységet folytató cég működik, a Sárvári Security Service Kft.-t az első 15 között tartják számon.

Elérhetőségek:

Horea út 1 szám, 5 emelet, 8 szoba.

Tel: 075134539

 

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: