2009-11-05 15:33:57• hírek • Parajdi Andrea

Halad a sípálya projektje

Tíz útvállalat tett le ajánlatot a Luna Ses-i üdülőövezet bekötő útjának kiépítésére. A közbeszerzési eljárás november 5-én, csütörtökön zárult - következik az ajánlatok elemzése.

Lassan de biztosan halad a Luna Ses-i sípálya projektjének magvalósítása. Első lépésként az üdülőövezethez vezető bekötő utat kell megépíteni,  majd ezt követően kerülhet sor a sípálya kivitelezésére.

A Szatmár Megyei Tanács több fázisban szervezi meg a munkálatok közbeszerzési eljárását, hogy az egyes munkálatok kapcsán felmerülő problémák ne akadályozzák a projekt előrehaladását. A „mindent elindító" licitkiírás, vagyis a bekötőút megépítésére, a csatornahálózat és az ívóvízhálózat kiépítésére szerződő tender csütörtökön zárult, értesüléseink szerint tíz vállalat tett le ajánlatot.

Az elkövetkezendő hetekben szakemberek elemzik az utász cégek által benyújtott dokumentumokat, majd ezt követően hirdetnek nyertes vállalatot. Amennyiben a végeredményt nem vétózza meg egyetlen egy cég sem, még ebben az évben aláírhatják a szerződést a Luna Ses-i üdülőövezetre vezető több mint 9 kilométeres út modernizálására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: