2018-11-02 11:25:12• hírek • Közlemény

Hálaadó istentisztelet és beiktatás Szigetlankán

Foto: Mapio.net
Foto: Mapio.net

Hálaadó istentiszteletre készülnek Szigetlankán. Vasárnap délután 14 órától a Deák téri református templomban adnak hálát a templom külső felújításáért és az Emmaus gyülekezeti ház elkészüléséért, valamint ekkor kerül sor Rácz Ervin lelkipásztor beiktatására is.

Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke hirdeti Isten szavát, majd az ünnepi műsor után Király Lajos, a Szatmári Református Egyházmegye esperese iktatja be Rácz Ervin, egy éve Szigetlankán szolgáló lelkészt.

 

Ebben az évben elvégezték a szigetlankai református templom külső felújítását. A hívek adományának, valamint egy pályázatnak köszönhetően a templom ismét Szatmárnémeti éke. Időközben a templom tövében és ölelésében elkészült az Emmaus Gyülekezeti Ház. Több árajánlatot megnézve és meghallgatva az egyházközség vezetősége a TARR & TARR nevű céget bízta meg a külső felújítási munkálatokkal. Jó és pontos munkát végeztek, amit a járókelők elégedetten summázhatnak. Ráadásul Szatmárnémeti város vezetőségének köszönhetően a Deák (Titulescu) tér is egyre szépül, amiért szintén hálásak lehetnek, nemcsak a környéken lakók.

 

Van tehát miért hálát adni Szigetlankán. Mindenkit szeretettel várnak az ünnepi istentiszteletre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: