2013-08-30 13:36:13• hírek • MTI

Hálaadó istentisztelet Németiben

A Szatmár-Németi református templomban vasárnap a délelőtti istentisztelet keretén belül adnak hálát.

Több mindenért adnak hálát a teremtő, megtartó Istennek a Szatmár-Németi református templomban vasárnap a délelőtti istentisztelet keretén belül. A lelki építkezés mellett a testi megvalósításokért is köszönetet mondanak az Úrnak.

Isten kegyelméből a lelki élet is felpezsdült az elmúlt években a németi református gyülekezetben. A Hit és gyógyítás rendezvénysorozaton túl, a különböző korcsoportok bibliaórájáig, a baba-mama klubbon át a fiatal házasok találkozásáig sok minden történik, tudtuk meg Sipos Miklós lelkipásztortól.

Az elmúlt nyolc évben ugyanakkor a fizikai építkezés is láthatóvá vált. A lelkészi hivatal renoválása, a harang villamosításának rendszercseréje, az orgona felújítása, a gyülekezeti terem kialakítása, a tetőtéri szerkezet megerősítése, az ifjúsági központ és vendégszobák létrehozása és a templombelső teljes felújítása sok erőt igényelt, de megkapták mindezt a gondviselő Istentől.

A hálaadó istentisztelet vasárnap negyed 11-kor kezdődik, de már háromnegyed 10-kor orgonakoncert várja a gyülekezetet. Az igei szolgálatot Ft. Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke végzi majd. Mindenkit szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: