2018-05-02 12:43:12• hírek • Közlemény

Hála az emmausi út végén a Láncosban

Hálaadó zenés áhítatot tartottak az Emmaus kurzus tagok közös szolgálatával a Láncos templomban.

Köszönet és hála a gyülekezet lelkipásztorainak Korda Zoltánnak és Szilágyi Balázsnak, hogy 2016. októberében lehetőséget adtak számomra, hogy elindítsam az Emmaus kurzust a gyülekezet közöségében. – kezdte beszámolóját Kaszaniczki Csongor lelkipásztor. Azóta az idő eltelt és két csoportban járhattunk az emmausi úton.


Sok áldásban volt részünk a meghitt beszélgetések alatt, ahol megoszthattuk egymás nézeteit együtt imádkozhatunk.  Ebben az időszakban végig jártuk a hit témaköreit. Ebben segítettek az imaséták a filmklubbok amelyek egy-egy bibliai témakört öleltek fel. Mindezek nemes célt szolgáltak. A másfél esztendő alatt, sok minden megértettünk a hit dolgaiban. Mindezért hála a minden kegyelem Istenének. SDG – folytatta a szervező, kurzus-vezető.


Az elmúlt vasárnap délutáni hálaadó alkalom különlegessége a közös szolgálat volt. Együtt szolgáltak a lelkipásztorok az emmaus csoporttagjaival: igeolvasással imádsággal, igehirdetéssel. A közös éneklések meghittebbé tették az alkalmat. És egy-egy beszámoló és bizonyságtevés és  versszavalat is elhangzott, amely hálaadásra és köszönetre  buzditott minden jelenlevőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: