2016-09-01 12:50:54• hírek • Hirado.hu

Hajtóvadászat indult a nyíregyházi gyilkos után

Fegyveres tört be egy családi házba szerda délután Nyíregyházán és lövöldözni kezdett. Az MTI értesülései szerint egy 40 éves nő meghalt, egy 49 esztendős férfi pedig életveszélyesen megsebesült.

Román állampolgárságú férfit gyanúsít a rendőrség a szerda délután Nyíregyházán történt lövöldözéssel összefüggésben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 54 éves román állampolgár, Dan Stamatiu adott le lövéseket a Friss utcai családi házban lakó házaspárra.

A 40 éves asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen meghalt, férjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A feltételezett elkövető egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia típusú személygépkocsival menekült el a helyszínről.

A férfiről fényképfelvételt is közölt a rendőrség. Az MTI úgy tudja, az életveszélyesen meglőtt 49 éves férfit megműtötték a nyíregyházi kórházban, állapotáról hivatalos közlést azonban nem adott ki a gyógyintézmény.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek korábban azt mondta, a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek. Hozzátette, a házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: