2015-08-28 01:48:06• hírek • Blikk.hu

Hajós András máris felbukkant az RTL Klubnál

Újra az RTL Klub képernyőjén tűnik fel Hajós András - Balázs nappalijában játszódik az új műsor.

Azok után, hogy alig egy hónappal ezelőtt fény derült arra, hogy távozik a TV2-től, s akkor olyan indokokra hivatkozott, hogy egy nagy ívű önálló estre készül, amely minden energiáját felemészti majd, valamint a színházi művek fordítása mellett sem lesz ideje a tévés elfoglaltságokra.

Ehhez képest ősztől mégis a konkurens kereskedelmi csatornánál láthatják a nézők. A Blikk ugyanis megtudta, ő lesz az egyik állandó szereplője Sebestyén Balázs új, Gyertek át szombat este! című műsorának.

- Való igaz, hogy megkerestük Hajós Andrást az RTL vadonatúj game show-ja kapcsán, és azt is elárulhatom, hogy a nézők hamarosan a képernyőn is láthatják majd - árulta el a Blikknek Kovács Kristóf, a műsor producere. Kovács Kristóf azt is elmondta, hogy egy teljesen új formátumú műsorra számíthatnak a nézők.

- Tulajdonképpen Balázs nappalijában játszódik majd az egész, úgy kell elképzelni, mintha egy házibulit tartana, ahol a meghívottak két csapatra oszlanak és vetélkednek egymással. Mindkét csapatban lesz a sztárok mellett egy civil is, akiért küzdenek a többiek, ugyanis ő viheti el majd a nyereményt. Játék közben pedig természetesen mennek majd a csipkelődések, beszélgetések, mint egy late night showban - mondta a producer.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: