2013-08-23 08:44:55• hírek • Blikk.hu

Hajón nősült Nádas György

Nádas György újra, immár harmadszor is megnősült. A humorista csütörtökön szűk körben, családja és barátai jelenlétében mondta ki kedvesének, Zsuzsának az életre szóló esküt.

Nádas korábban a Blikkben is elbüszkélkedett vele, hogy hamarosan ismét kimondja a boldogító igent, azt azonban titokban tartotta, pontosan mikor és hol lesz majd a ceremónia. A Blikknek sikerült megtudnia, hogy egy hajót választott a nagy esemény színhelyéül. Délután fél négytől kezdett el gyülekezni a vendégsereg a Jászai Mari-téri hajóállomásnál, hogy tanúi legyenek, amikor Nádas és ifjú szerelme örök hűséget fogad egymásnak.

Nádas fehér ingben és világos nadrágban érkezett az eseményére, míg a felesége piros színű ruhát viselt. A vendégek között több híresség is felbukkant. Eljött fiával Gesztesi Károly, aki az újdonsült férj tanúja volt. A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande is a vendéglistán szerepelt, az esküvőre párjával, Szabó Zsófival érkezett.

Nádas humoristatársa, barátja, Markos György csak az esküvő elejét várta meg, hamar elhagyta a fedélzetet, de eljött még  többek között Heller Tamás, valamint Fésüs Nelly párjával, Vajtó Lajossal. Nádas – ahogy arról már korábban a Blikkben is beszélt – nem akart nagy felhajtást, ezért csak a hozzá legközelebb állókat hívta meg. Az esküvői ceremónián jó, ha harminc vendég volt jelen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: