2013-01-14 13:07:31• hírek • Póti Orsolya

Hajnalig tartott a buli a Royal Teammel

Már karácsonykor elkeltek a jegyek arra a bulira, melyet a szatmári Royal Team együttes szervezett negyedik születésnapja alkalmából. A rendezvény egyben egy pótszilveszteri buli is volt, mely a résztvevők szerint fergetegesre sikeredett.

A Royal Team immár négy éve teszi hangulatossá és feledhetetlenné a különféle partikat, bálokat, falunapokat, céges és családi rendezvényeket széles zenei kínálatával és változatos műsorával.

A három tagú szatmári együttes - Kerner Tibor, Müller Ingrid és Kófity Henrik - gondoskodik arról, hogy a rendezvények minden egyes résztvevője jól érezze magát, igyekeznek minden közismert zeneszámot, slágert, lakodalmas és mulatós dalt a lehető legélvezetesebb formában előadni.

Január 12-én, szombat este 20 órától a Karisma étterem adott otthont a zenekar 4. szülinapi bulijának, mely egyben egy fantasztikus pótszilveszteri buli volt. A rendezvényen közel kétszázan szórakoztak együtt a Royal Teammel és a zenekar sztárvendégeivel, Didi L'amourral és Mukyval, a Nóta TV Lagzibár Didivel című műsorának házigazdájával.

A hangulat annyira jó volt, hogy hajnali 6-ig tartott a buli - tudtuk meg a szervezőktől.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: