2011-03-30 17:20:50• hírek • Szatmár.ro

Hajnalig tartó Salsa Party!

A Loga Dance School április 2-án táncbemutatóval és Salsa Partyval ünnepli a latin tánctípus bevezetésének 2. évfordulóját. A bemutatót olyan tánciskolák tartják, mint a kolozsvári Salsa Caliente, vagy a nyíregyházi Fanat X.

Különleges táncbemutatóval kápráztatják el a közönséget a kolozsvári és nyíregyházi tánciskolák tagjai április 2-án a Loga Dance School ünnepi rendezvényén. A szatmárnémeti tánciskolában immár második éve, hogy salsát sajátíthatnak el a latin táncok kedvelői. Ezt szeretné megünnepelni szombat este az iskola egy nem mindennapi táncbemutatóval, és hajnalig tartó Salsa Partyval.

A rendezvény 21 órától veszi kezdetét, 22 órától pedig a meghívott tánciskolák tagjai - a kolozsvári Bailarte Dance School, a szintén kolozsvári Salsa Caliente, a nyíregyházi 2 Step Hip Hop és Fanat-X - tartanak táncbemutatót.

A fellépők műsorát hajnalig tartó Salsa Party követi. A belépő személyenként 20 lejbe kerül, ami magába foglalja a mértéktelen üdítő- és borfogyasztást. Bővebb információért látogass a Loga Dance School honlapjára.


Hajnalig tartó buli lesz a Loga Dance Schoolban
Hajnalig tartó buli lesz a Loga Dance Schoolban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: