2014-04-26 09:03:09• hírek • Szatmár.ro

Hajnali fél négyig tartott a buli a tévéfelvételen

Fantasztikus volt a hangulat a Zenés Barátságok című zenés tévéműsor felvételén.

Teltház volt péntek éjszaka a szatmárnémeti Piramida étteremben - itt került sor ugyanis a Zenés Barátságok a Bertici Fivérekkel című zenés tévéműsor felvételére. Szólt a mulatós és a bulis zene, kitűnő volt a hangulat, úgyhogy igazán jól buliztak a résztvevők egészen hajnali fél 4-ig.

A nagy népszerűségnek örvendő, a Muzsika Tv oszlopos tagjainak számító Bertici Fivérek formáció által életre hívott tévéműsor egyik célja, hogy lehetőséget adjon a bemutatkozásra a helyi zenekaroknak. Nem csoda hát, hogy több szatmári előadó és zenekar is fellépett a pénteki felvételen, de természetesen magyarországi mulatós sztárok is szórakoztatták a nagyérdeműt.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az első hívó szóra igent mondott nekünk Sihell Ferry és Tillinger Attila. Mindketten nagy neveknek számítanak a szakmában, hiszen ők a műsorvezetői Magyarország két vezető zenés műsorának - a Muzsika TV Dallamokon át, illetve a Házibuli Attilával című műsornak" - mondja Bertici Attila, a szatmári zenés műsor egyik konferansziéja.

A tévéfelvétel során színpadra lépett Henna, Daavid, az Insect paródiazenekar, a Magic Of Music formáció és Ács Bálint is. A szatmár megyei fellépők között ott volt Csorvási Szabi, az Mc Pedro, Jánosi Csaba, a Party Mistral, a Sonor zenekar és a Matador együttes is.

Fellépett a Paty Mistral

Akik lemaradtak a mostani felvételről, azok belekóstolhatnak annak hangulatába a Szatmári TV1 (Samtel) adásában látható Zenés Barátságok című műsort követve. A tévéműsor csütörtökönként 21 órától látható, de szombaton 19 órától és hétfőn 10 órától is megismétlik.

A műsorvezetők Bertici Attila és Bertici Öcsi a felvétel során is többször köszönetet mondtak a közönségnek, hogy végig kitartóak voltak, de ezúton is megköszönik a verhetetlen szatmári közönség közreműködését.

Attilától egyébként azt is megtudtuk, hogy az idei év októberében egy igazán nagy dobásra készülnek, valami olyanra, amire még nem volt példa Szatmárnémetiben. Hogy mi is lesz az, egyelőre hétpecsétes titok, de júliusban már a Szatmár.ro-n is megtalálhatók lesznek az első pontosabb információk a nagy eseményről.

Teltház volt a Piramida Étteremben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: