2012-03-21 08:27:25• hírek • Szatmár.ro

Hajnali 3-kor rabolták ki a Károlyi úti Mol benzinkutat

Összesen 1500 lej körüli pénzösszeget sikerült elrabolnia a benzinkút kasszájából annak az egyelőre ismeretlen elkövetőnek, aki szerda hajnalban 3 óra körül hatolt be a töltőállomás boltjába, s késsel sakkban tartva az eladót kiürítette a pénztárgépet.

Jelenleg is zajlik a benzinkút biztonsági kamerái által készített képek rendőrségi elemzése - közölte a Szatmár.ro-val Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője.

A férfi maszkban hatolt be a töltőállomás boltjába, ahol egy kést rántott elő, és ezzel fenyegette meg az eladót, majd kiürítette a kasszagépet, amiben összesen 1500 lej volt. A rabló gyalog távozott a helyszínről. A sakkban tartott benzinkutas csak a rabló távozása után tudta megnyomni a pánik-gombot, a helyszínre érkező rendőrök  ugyan elindultak a forró nyomon, nem tudták elfogni az elkövetőt.

Rövid időn belül ez a második rablás Szatmárnémetiben: hétfőn egy pékséget rabolt ki egy férfi ugyancsak késsel fenyegetőzve - őt a járókelők ártalmatlanná tették, miután megpróbált elmenekülni a tett helyszínéről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: