2010-02-26 16:32:38• hírek • MTI

Hajdúszoboszlón vesznek nyaralót

Hajdúszoboszlón vásárolna üdülőt az oktatási minisztérium alárendeltségébe tartozó kolozsvári Gyermekpalota, amely a közoktatásban részt vevő erdélyi diákoknak kínál különböző szabadidős tevékenységeket.

Valentin Cuibus, az intézmény igazgatója elmondta, hogy már előszerződést kötöttek az üdülő megvásárlására, az üzlet lebonyolításához azonban még a bukaresti szaktárca beleegyezése is szükséges - írta pénteki számában a Krónika című, Kolozsváron megjelenő napilap.

Az igazgató szerint előnyös lenne a kolozsvári intézmény számára a 43 férőhelyes üdülő megvásárlása, hiszen népszerű kirándulási célpont lenne az erdélyi gyerekek számára. A kolozsváriak 220 ezer eurót fizetnének az üdülőért, amihez 900 ezer négyzetméteres telek is tartozik.

Cuibus szerint Romániában kétszer annyiba kerülne egy hasonló méretű üdülőközpont, ráadásul a Debrecen melletti fürdővárosban összehasonlíthatatlanul jobbak az infrastrukturális adottságok, és az étkeztetés, a szórakozás is feleannyiba kerül, mint Romániában.


Hajdúszoboszló közkedvelt magyarországi turisztikai célpont
Hajdúszoboszló közkedvelt magyarországi turisztikai célpont


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: