2012-11-21 06:09:22• hírek • Blikk.hu

Hajdú szóba sem áll az apjával

Minek kell ahhoz történnie, hogy egy fiú ne álljon szóba az édesapjával? Ráadásul úgy, hogy harmincöt éven keresztül felhőtlen volt közöttük a kapcsolat. Hajdú Péter elvált szülők gyermekeként nem igazán érezte hátrányát annak, hogy csonka családban nőtt fel, édesapja - igaz, már más feleséggel az oldalán - jelen volt az életükben. Két évvel ezelőtt mégis elveszítette őt, egy vitát követően ugyanis nem tudtak megbékélni.

Hajdú József 47 éves volt, amikor megszületett a fia. A kis Petinek emiatt sokat kellett magyarázkodnia az óvodában, hiszen mindenki azt gondolta, a nagypapája jött érte az apja helyett. A nagy korkülönbség viszont a család felbomlásához vezetett, a szülők válásában nagy szerepet játszott.

- A világért meg nem bántanám a véleményemmel, de én jobb apa szeretnék lenni, mint amilyen ő volt. Miután elváltak anyámmal, gyakorlatilag a teljes életét az új családjának szentelte. Nagyon sok mindenben támogatta őket, míg engem nem. Anyámmal elfogadtuk ezt az új helyzetet, sőt, amikor már önállóvá váltam, amiben tudtam, támogattam apámat - vallja Hajdú Mr. Frizbi című könyvében, aki arra is figyelt, hogy a kötelék se szakadjon meg.

Aztán a családi összejöveteleknek egyszer csak mégis vége lett. - 2010 nyarán megszakadt apámmal minden kapcsolatom, és ma már nem is beszélünk egymással. Egy családi összejövetelünk csúnya veszekedésbe, majd botrányba fulladt. Apám új felesége provokálta ki, mintha tudatosan tette volna. Annyira minősíthetetlen hangon beszélt velem és édesanyámmal, hogy felálltunk, és eljöttünk. Akkor találkoztunk utoljára - írja Hajdú, aki szerint a vita oka, hogy édesapja új felesége nem nézte jó szemmel a sikereit.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: