2016-11-30 06:28:06• hírek • Blikk.hu

Hajdú és Sarka: válás lefújva

Sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem jelent meg a saját válóperén tegnap a Budaörsi Járásbíróságon, így a bíró megszüntette az eljárást. Az épület előtt csak a sajtó képviselői várakoztak. Bár a válást egyelőre lefújták, a feleség szerint bármikor újra a bíróságra kerülhet a kereset.

- Katát kellene megkérdezni, hogy miért adta be a válókeresetet, és felperesként miért nem ment el. Én már előre jeleztem, hogy nem kaptam idézést, és így nem leszek jelen - nyilatkozta a Blikknek a producer. Valóban: Hajdú már a Blikk szombati számában elhintette, hogy minden bizonnyal nem bukkan fel a bíróságon. Sarka Kata elárulta az okokat, hogy miért maradt távol.

- Nem mentem el a békéltető tárgyalásra, mert előtte beszéltem Petivel, és mondta, hogy nem lesz ott. Igen, az eljárást megszüntették most emiatt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerülhet újra bíróság elé a kereset - jelentette ki a kétgyermekes anya. - Sokan már hétfőn elkezdtek hívogatni, tudtam, hogy nem lehet nyugodt körülmények között lefolytatni a békítő tárgyalást. Egyedül nem álltam volna a kérdések hadát, ezért úgy döntöttem, hogy én sem megyek el. Ez a tényeken nem változtat, továbbra is külön élünk, de a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük - magyarázta a feleség, majd hozzátette, nehéz időszak ez számára, de az a legfontosabb, hogy a gyerekek minél kevesebbet érzékeljenek szüleik perlekedéséből.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: