2010-10-07 09:19:14• hírek • stop.hu

Hajdú Péternek bepancsoltak

Fotó: Stop.hu, Fülöp Máté
Fotó: Stop.hu, Fülöp Máté

Hajdú Péter szó szerint csak pislogott, igaz azt is nehezen, amikor egy ízletes torta landolt a képében. A történtek után meghűlt a levegő körülötte, majd a műsorvezető szabadjára eresztette a száját- írja a Stop.hu.

Majkát és Rákóczi Ferit is meghívták a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorába, ám lehetséges, hogy a fiúk utoljára tették be a lábukat a stúdióba. Hajdú Péter a csatorna hamarosan induló Ezek megőrültek! című műsorával kapcsolatban kérdezgette a fiúkat, akik vicces sztorikat meséltek arról, hogyan estek, keltek celebjeink a próbatételek során.

"Nekik nem mindig volt jó, de pozitív élménnyel távoztak tőlünk. Aki ide eljött, az tudta, hogy mire vállalkozott. Voltak veszélyes feladatok, a mi kedvencünk a tojás kvíz: aki egy-egy kérdésre tudta a választ annak nyomógomb helyett azzal kellett jeleznie, hogy széttör a fején egy tojást. Karda Beának ez például nem sikerült" -mosolygott Majoros Péter, aki elárulta: van az a pénz, amiért ő is bevállalta volna az őrültségeket, Rákóczi Ferivel azonban a műsorvezetői pozíciót tudhatták magukénak.

A felvétel során Hajdú Péter többször is élcelődött Majkával, aki először parasztnak nevezte a műsorvezetőt - miután barátnőjéről faggatta -, később azonban durvult a helyzet: csőbe húzták a Frizbi házigazdáját.

"Ezt a tortát Robert de Nironak hoztuk, kérlek add át neki a nevünkben" - vitte Majka kezében az ízletes Eszterházy tortát, ami azonban nem az asztalon, hanem a műsorvezető képében landolt. A kezdeti nevetés után hirtelen meghűlt a levegő a stúdióban, ugyanis Hajdú egy darabig szóhoz sem tudott jutni a meglepetéstől és persze a jó adag tejszínhabtól a szájában. Majd miután két szeme már kilátszott a süteménybombából Majka felé fordulva káromkodott. Ezután már tényleg nem tudták a stúdióban ülők, hogy mennyire veszi poénra Hajdú Péter a spontán meglepetést. A műsorvezetőnek ugyanis nemcsak azt kellett átélnie, milyen az, ha egy torta az arcában landol és attól bedugul az orra, hanem alapos fürdésen, haj és smink igazításon, valamint teljes ruhaváltáson kellett átesnie, hogy folytatni tudja a felvételt

Még több fotó: Stop.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: