2018. november. 20., kedd
Névnap:
2017-12-02 06:48:28• hírek • Blikk.hu

Hajdú Péter tudja, hogy rátalál a szerelem - sorban állnak érte a nők

Mindig is odafigyelt a külsejére és megjelenésére, de az utóbbi időben komoly elhatározásra jutott Hajdú Péter! A kockás hasig meg sem áll a producer-műsorvezető, mert tudja, szingliként nem hagyhatja el magát. Sőt így talán még egy új szerelem is könnyebben rátalál, hiszen Hajdú elárulta, készen áll egy új kapcsolatra.

– Jelenleg egyedülálló vagyok, nem tehetem meg, hogy pocakot eresztek, sőt! Szeretnék mindent megtenni, hogy jó formában legyek – avatta be a Vasárnapi Blikket Hajdú Péter, aki tudja magáról, hogy hízásra hajlamos, így neki duplán oda kell figyelni, mennyit eszik és emellett mennyit sportol.
 

– Ha csak ránézek a kajára, hízom, ellenben szeretek enni, így nehéz összehozni az izmos felsőtestet, de rajta vagyok a dolgon – mesélte nevetve Hajdú.
 

Az ATV-n futó Esti Frizbi műsorvezető-producere mindennap sportol, igazolt futsaljátékos, és még diétázik is.
 

– Amikor odafigyelek az étkezésre, szépen lemegy az a néhány plusz- kiló, így volt ez nemrég is, de sajnos már vissza is szedtem őket – árulta el az Esti Frizbi műsorvezetője, aki nem csak magának, a környezetének is tetszeni szeretne.
 

A producer éppen válófélben van Sarka Katától, és azóta volt egy sikertelen próbálkozása Eszterrel, ám hiszi, hamarosan újra rátalál a szerelem.
 

– Készen állok egy új kapcsolatra, de nem hajtom a nőket, hiszek abban, hogy meg fog találni a megfelelő partner. Természetesen vannak hölgyek a környezetemben, akik szívesen megismerkednének velem közelebbről, de nem szeretnék csak úgy fejest ugrani egy kapcsolatba, többször átgondolom, ha valakivel szorosabbra fűzöm a kapcsolatomat. Főleg a gyermekeim miatt szeretnék erre odafigyelni – magyarázta Hajdú Péter.


Még több bulvárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: