2016-11-22 07:02:52• hírek • Blikk.hu

Hajdú Péter szeme előtt akarta Trump felszedni Sarka Katát

Sarka férjére és saját családi állapotára is fittyet hányva próbálta felszedni Donald Trump Sarka Katát.

Az akkor „még csak" milliárdos, jelenlegi leendő amerikai elnök a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai világdöntője után tartott bulin környékezte meg Sarkát. Az esetről, ahogy a 444.hu kiszúrta, Kata a Kasza Taxiban beszélt még májusban.

Sarka nem versenyzőként vett részt az eseményen, hanem a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjeként. Rá­adásul nem egyedül volt: elkísérte férje, Hajdú Péter, de ott volt a társaságban Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea is. Trump nem zavartatta magát: a magyar celeb állítása szerint fel akarta őt vinni a szobájába. Sarka elmondása alapján Trump a testőrei gyűrűjéből nyúlt ki, megragadta a karját, és behúzta magához az emberei közé.

- Megkérdezte, hogy ki vagyok, és mit csinálok Moszkvában. Kedves volt, odaadta a névjegykártyáját a privát telefonszámával, és a szobájába invitált. Eléggé meglepődtem, de persze nem vettem komolyan. Peti hasonlóképpen csak nevetett a sztorin. Végül ő mondta, hogy azért tartsuk meg a névjegykártyát, ki tudja, mire lesz még jó - mesélte Sarka Kata, aki azt mondta, egyáltalán nem az esete Trump.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: