2011-07-27 09:04:17• hírek • www.Blikk.hu

Hajdú Péter irányítja az ÖsszeEsküvőket

Hajdú Péter lesz a TV2 új valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek az egyik producere és a gyártója, a csatorna ugyanis az ő cégét kérte fel a több százmilliós műsor elkészítésére.

Az ősszel induló reality a Blikk információi szerint a TV2 egyik legnagyobb és legköltségesebb produkciója lesz, amit közel egymilliárd forintból hoznak tető alá.

– Valóban hatalmas kihívás és megtiszteltetés számomra, ez mutatja talán a legjobban azt, hogy meg vannak elégedve a munkámmal, ami nagyon jól esik. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy az ÖsszeEsküvők a TV2 legsikeresebb műsora legyen, és túlszárnyalja a Big Brothert is. Ebbe a valóságshow-ba is be fog költözni egy házba 12 lány és 6 fiú 6 anyósjelölttel, a játék lényege pedig az lesz, hogy a párok megtalálják egymást. A nézők minden héten kiszavaznak egy lányt, vagy egy férjjelöltet az édesanyjával együtt.

A győztes páros tagjai pedig csak akkor kapják meg a mesés nyereményeket, ha összeházasodnak, úgyhogy egy igazi újdonság lesz – a megtalált boldogságon túl milliókat is nyernek! A legjobb szakemberekkel fogok dolgozni azért, hogy minden tökéletes legyen – árulta el Hajdú.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: