2011-09-20 08:37:56• hírek • www.blikk.hu

Hajdú: Összevert nők vallanak Damu ellen

Tovább dúl a háború Hajdú Péter műsorvezető és Damu Roland, a nemi erőszakért nem jogerősen elítélt színész között. Hajdú, feldühödött, mert a színész exkluzív szerződése ellenére másnak is nyilatkozott arról, hogy hat évet kapott, mert bezárta, megverte és megerőszakolta Palácsik Tímeát.

A műsorvezető kihirdette, jelentkezzenek nála azok, akiket Damu bántalmazott. A Blikk információi szerint rövid idő alatt tucatnyian fordultak Hajdúhoz.

- Valóban több olyan hölgy is felvette velünk a kapcsolatot, aki azt állítja, hogy Damu bántalmazta. A legtöbben szégyellik, és félnek a nyilvánosság elé lépni drámájukkal, volt, aki parókában, napszemüvegben vállalta volna a szereplést. Ezek azonban olyan súlyos vádak, amelyeket hitelt érdemlően bizonyítani kell. Ezért csak olyanok kerülhetnek be a műsorba, akik bizonyítani tudják sérelmüket - nyilatkozta Hajdú Péter a Blikknek, s hozzátette: volt, aki jelenlegi kapcsolata vagy karrierje miatt fél a reflektorfénybe állni.

Információink szerint a jelentkező nők között van olyan, aki egy pofon után dobhártya-szakadást szenvedett, sőt még egy debreceni orvos is előkerült, aki azt állítja, vett már látleletet olyan hölgytől, akit Damu bántalmazott.

A műsorvezetővel szembesítettük Damu védőjét, dr. Ruttner Györgyöt is, aki szerint  Hajdú hadjárata egyáltalán nem befolyásolja a büntetőügyet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: