2009-05-27 16:02:49• hírek • Gozner Gertrud

Hagyományos módszerek

Csempészésben való bűnrészesség gyanújával nyomoz a határrendőrség egy tartolci férfi után, aki kétlovas szekérrel készült a határsáv közelében hagyott árút elszállítani.

A már megszokott gépkocsi csomagtartók helyett egyes leleményes csempészek immáron lovas szekerekbe rejtik az ukrán cigarettaszállítmányokat.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel 3 óra körül az avasfelsőfalui határrendőrök járőrözésük során, körülbelül ezer méterre a határsávtól, Komorzán község határában, az erdő szélén egy kétlovas szekérre lettek figyelmesek. Ugyanis a szekér mellett hat nagyobb doboz feküdt fekete fóliába csomagolva. A dobozok 8000 darab ukrán zárjegyű Viceroy márkájú cigarettát rejtettek.

A nyomozás során kiderült, hogy a lovak és a szekér tulajdonosa egy 62 éves tartolci férfi. A 33200 lej értékű 8 ezer csomag cigarettát lefoglalta a határrendőrség, a férfi ellen pedig eljárás indult csempészésben való bűnrészesség címén. A nyomozás azonban tovább folytatódik, amíg az ügy összes szereplőjét le nem leplezik.


Lovas szekerekkel csempésznek cigarettát az ukrán-román határon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: