2015-04-29 09:51:41• hírek • Blikk.hu

Háborúznak a tévék Majkáért

Az RTL Klub az ősszel induló új nagyszabású show-műsorába, a Hungary’s Got Talentbe keresi a megfelelő embert.

Ahogy arról a Blikk korábban már beszámolt, Stohl András neve is felmerült mint házigazda, most azonban kiderült: Majkát is szeretné visszacsábítani egykori anyacsatornája. Kérdés, vajon sikerül-e.

Majka az elmúlt években igen sok lehetőséget kapott a TV2-től, 2010 óta olyan műsoroknak lehetett az arca, mint az Ezek megőrültek!, A nagy duett, a Sztárban sztár vagy a Rising Star. Sőt, a Na neee! című talkshow-val még saját produkciót is kapott. Most viszont a konkurencia csábítja – információnk szerint jóval nagyobb összegért, mint amit a TV2-nél kapott.

– Majkát már meghallgatta az RTL Klub egy castingon, ráadásul a Britain’s Got Talent mintájára férfi műsorvezetőket keresnek, úgyhogy Sebestyén Balázzsal próbálták össze – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. – Nem is vallottak szégyent, remekül kiegészítették egymást!

Hogy melyik csatorna győzedelmeskedik, egyelőre nem lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy az RTL Klub részéről hatalmas visszavágó lenne, ha az idén nyáron ők tudnák elcsábítani a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb arcát. Úgy, ahogy azt a TV2 tette tavaly nyáron Ördög Nórával.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: