2014-10-01 02:48:17• hírek • Blikk.hu

Pénzt kér nászajándékba Pataky Attila

Fotó: Korponai Tamás
Fotó: Korponai Tamás

A legszűkebb baráti társaság és a rokonok körében esküszik egymásnak örök hűséget szombaton Pataky Attila és szerelme, Nyikovics Orsolya.

A jegyespár egy vidéki kúriában mondja ki a boldogító igent, de nem csak a helyszín lesz különleges: a házasulandók nászajándékba pénzt kértek a meghívottaktól. Bár az Edda énekese sohasem tagadta, hogy devizahitelének megnövekedett törlesztése komoly anyagi terhet ró rá - öt évvel ezelőtt 45 milliós kölcsönt vett fel, s noha baráti segítséggel forintosította azt, még mindig 28 millióval tartozik a banknak -, most nem csak emiatt kérték ezt vendégeiktől. Nászútra szeretnének elmenni abból az összegből, amit a barátaiktól kapnak.

A meghívottak ugyan kissé meglepődtek, hogy ilyen határozott formába öntötték kérésüket, de végül is érthető a lépés, hiszen a párnak mindene megvan. Cserébe a vendégek különleges ellátásban részesülnek a nagy napon, a lagzi helyszínét biztosító kastélyszállónak van medencéje és lovardája is. Az esküvő az esti órákban kezdődik, és kivilágos-virradatig tart.

- Remélhetően hamar rendeződnek a hitelgondjaim, ahogy még sokaknak, így nem csak ezért kértünk pénzt. Szerencsére megvan mindenünk, a lakásban már hely sem lenne semmilyen tárgynak. Azt gondoltuk, nincs értelme egy kétszázadik vázának vagy sokadik pohárkészletnek, viszont Orsikával imádunk utazni. Csak így tudom magam kipihenni. Olyan környezetre vágyunk, ami teljesen kiszakít a megszokott életünkből. Igen, egy csodaszép nászútra gyűjtünk, már alig várjuk, hogy elutazhassunk - mondta a Blikknek Pataky Attila, akinek ez lesz a harmadik házassága - első frigyéből született Gergő fia -, 28 évvel fiatalabb kedvese viszont most mondja ki először a boldogító igent.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: