2017. június. 22., csütörtök
Névnap:
2008-02-18 15:16:41• hírek • Szatmar.ro

Március végéig tölti be tisztségét

 Riedl Rudolf alprefektus nyugdíjba vonulása után is a politikával kíván foglalkozni.

A törvény értelmében minden főtisztviselőnek, aki elérte a nyugdíjkorhatárt, vissza kell vonuljon. Riedl Rudolf alprefektus március végéig maradhat még jelenlegi tisztségében.

Riedl Rudolf alprefektus kérdésünkre elmondta, nyugdíjba vonulása után is a politikában marad, ugyanis visszatér az RMDSZ szövetségébe.

-Tudomásul veszem, amit a törvény előír, így március utolsó napjaiban nyugdíjba is vonulok. Ez korántsem jelenti azt, hogy mindenfajta tevékenységet abbahagyok, mivel vissza szeretnék térni ahhoz a szövetséghez, amelyből szintén egy törvényhatározat miatt kellett távoznom. 2006- ban ugyanis az a döntés született, hogy a főtisztviselők nem lehetnek semmilyen politikai párt tagjai. – fejtette ki Riedl.

Az alprefektus továbbá arról is beszámolt, hogy az utódjaként ajánlott Pataki Csabát teljes mértékben alkalmasnak tartja posztjának betöltésére. – Pataki Csaba egy nyugodt, kiegyensúlyozott, adminisztrációs téren nagy tapasztalattal rendelkező személy, aki minden szempontból megfelel ennek a felelősségteljes állásnak. – nyilatkozta a Szatmár.ro-nak, illetve azt is hozzáfűzte szeretné az utódkérdést politikailag eldöntött kérdésnek tekinteni, hiszen adott a legmegfelelőbb jelölt.

P.A. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: