2015-07-15 12:20:28• hírek • Szatmar.ro

Ha véred adod, kedvezményesen mehetsz be az UNTOLD-ra!

Az UNTOLD Fesztivál partnerségben az Országos Vérellátó Szolgálattal, (Institutul Național de Transfuzie Sanguină - INTS) közös kampányt indít „Pay with blood" névvel. A kampány célja az emberek véradásra való buzdítása.

Július 14-24. között az országos és regionális vérközpontokban, minden véradó kedvezményes áron vásárolhat UNTOLD bérletet, amennyiben kitölti a www.untoldfestival.com oldalon elérhető regisztrációs formanyomtatványt. Sőt mi több, akik július 17-19. között jelentkeznek vért adni, a bukaresti mobil véradó központban, a Herăstrău parkban, vagy a kolozsvári véradó központban július 20-21. között, helyben jegyeket kapnak a Fesztiválra.

„Az UNTOLD Fesztivált Erdély szívében, Kolozsváron szervezzük meg, azon a helyen, ami híressé tette Romániát a Drakula legendák által. Ha figyelembe vesszük, hogy a Romániában működő vérközpontokban folytonos vérhiánnyal küszködnek, akkor ez a kampány, amely ezekre a közkedvelt legendákra alapozva próbálja felhívni a figyelmet a problémára, több mint szívesen fogadott kezdeményezés. A „Pay with blood" kampánnyal az a célunk, hogy tudatosítsuk az emberekben a véradás szükségességét, és hogy növeljük a romániai véradók számát" - mondta a fesztivál igazgatója, Bogdan Buta.

Románia jelenleg az utolsóelőtti helyet foglalja el Európában, az aktív véradók száma szerint. Az Országos Vérellátó Szolgálat felmérései alapján Romániában, országos szinten mindössze a lakosság 1,7%-a rendszeres véradó. A legtöbben akkor hajlandóak véradásra, amikor egy számukra közeli személy szorul segítségre.

A „Pay with blood" kampány az UNTOLD Fesztivál és az Országos Vérellátó Szolgálat partnerségében jött létre, a McCann Bukarest támogatásával.

A kampányt támogató büszke véradók: Radio Zu, Zu TV, HaHaHa Production és a Kolozsvár 2015 - Európa Ifjúsági Fővárosa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: