2009-01-09 18:15:36• hírek • Szatmár.ro

Ha valami nagyra vágysz

Szereted a kihívásokat? Válassz kedvedre a Big Burger's többféle ínycsiklandozó finomságai közül, és gyűrj le egy igazán nagy falatot.

A Big Burger's nemrégiben nyílt meg Szatmárnémetiben óriási hamburgerzsemlékbe csomagolt finomságokat kínálva a helyieknek. Hagyományos hamburgert több gyorsétteremben is vásárolhatunk, ám ha valami igazán nagy falatra vágyunk a Big Burger's ínyencségei valóban csillapíthatják a torkosságunkat.

A szokásos hamburgerektől eltérően, itt ugyanis legalább két hússzelet, és különböző friss, egészséges zöldségek töltik ki a lepény alakú méretes zsemléket. Nem csupán a kihívásnak tűnő óriásburgerek kinézete, hanem a Magyarországról érkező pékárú ízvilága is különbözik a megszokott hamburgerekétől.

A Big Burger's-ben többféle ízesítésű óriáshamburger közül válogathatunk, fogyaszthatunk gyrost, kérhetünk salátákat, vagy megkóstolhatjuk a szuper árakon kínált menüajánlatokat is. Ha nagyétkű vagy, s újdonságokat is szívesen kipróbálsz, térj be a Brancoveanu 20. szám alatt (a Mondialatól 30 méterre) található gyorsétterembe, amely éjjel-nappal várja a vendégeit.

A Big Burger's-ben többféle ízesítésű óriáshamburger közül válogathatunk

Ha valami nagyra vágysz térj be a Brancoveanu 20. szám alatt (a Mondialatól 30 méterre) található gyorsétterembe.

Fogyaszthatunk gyrost, kérhetünk salátákat, vagy megkóstolhatjuk a szuper árakon kínált menüajánlatokat is.

Szuper ajánlatokat kínálnak a Big Burger's-ben.

Szuper ajánlatokat kínálnak a Big Burger's-ben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: