2013-12-04 17:41:43• hírek • (x)

Ha terményfelvásárlás, akkor CTT

A mezőgazdászok megbízható partnere a terményfelvásárlásban a szatmárnémeti CTT Cereals Trading&Transport kft.

Az év végéhez közeledve, a betakarítást követően és az ünnepek előtt sok mezőgazdász dönt úgy, hogy eladja egész évi munkájának a gyümölcsét. A betakarított terményeket, amiért becsületesen megdolgozott az év folyamán sajnos a legtöbb cég meglehetősen előnytelen körülmények között vásárolja fel. Ám 2012 óta a szatmári és a környező mezőgazdászok rendelkezésére áll a CTT Cereals, amelyről az elmúlt egy évben már bebizonyosodott, hogy megbízható, becsületes partner. A cég elérhetőségeit gazda gazdának adja tovább, mert ilyen körülmények között senki nem vásárol fel gabonát.

A CTT Cereals elsősorban nagy, legalább egy kamionnyi, azaz legkevesebb 25 tonna mennyiségben vásárol fel szemes kukoricát, napraforgót, búzát, repcét, szóját és egyéb terményeket. Az árú lemérését követően azonnal fizet a cég, tehát nem kell öt, tizenöt vagy akár harminc napot is várnia a gazdának, hogy kifizessék az árút.

Magánszemélyektől és cégektől is vásárol a CTT, a jelszó pedig mindkét esetben a megbízhatóság és a kölcsönösen előnyös feltételek. A cég továbbá saját kamionokkal vállalja a termény szállítását is.

A cég Szatmár és a környező megyékből is várja a termény eladására készülő mezőgazdászokat a 0745-82-43-96-os, illetve a 0727-82-43-96-os telefonszámon. Egyéb információkért e-mailben a z.deak@cttcereals.com e-mail címen lehet érdeklődni, illetve érdemes felkeresni a cttcereals.com weboldalt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: