2012-02-22 10:09:26• hírek • Szatmár.ro

Ha szingli vagy, próbáld ki a randiutazást!

Nyugat-Európában már széles körben elterjedt és nagyon közkedvelt lett az új utazási forma, a randiutazás, mely egyedülálló személyeknek ígér kellemes kikapcsolódást. A szingli résztvevők nagyszerűen érezhetik magukat, és akár életük párját is megtalálhatják.

Ha nem akarod eltölteni egyedül a vakációt, akkor válaszd a randiutazást, melynek keretében hozzád hasonló szinglikel, önállóan, de mégsem magányosan élvezheted az utazást, az ismeretlen tájak szépségeit.

Az egyre növekvő igényekhez igazodva az utazási irodák egyre gyakrabban szerveznek utakat az egyedülálló, utazni szerető és ismerkedni vágyó emberek számára. Ezeknek az utazásoknak több formája is létezik, így a kínálatban találhatsz egy-két hetes nyaralást, vagy csak néhány napos kiruccanást.

Egyes irodák a szállás és az út megszervezése mellett, olyan szingliknek szóló programokat is beiktat, melynek során a résztvevők közelebbről is megismerhetik egymást.

Ez lehet egy jó hangulatú ismerkedő est, egy laza, délelőtti wellness program vagy akár egy veszélyes és izgalmas vadvízi evezés is. A lényeg az, hogy az utazás során jól érezd magad. Lazíts, bulizz és szórakozz, mert így könnyebben megy majd az ismerkedés is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: