2018-11-05 17:10:45• hírek • (x)

Ha szerinted is makulátlan belső dukál a csillogó külsőhöz, akkor irány a First autómosó!

Biztosan te is láttad már jöttödben-mentedben a Batizi úton nyílt új autómosót. Betértél már a First-höz valaha? Észrevetted, hogy nem csak a járgányod alapos lemosására van lehetőséged?

Hogy mire kell gondolni pontosan, eláruljuk hamarosan, de előbb szóljunk néhány szót magáról az autómosóról. Először is érdemes letisztázni, hogy egy önkiszolgáló autómosóról van szó, mely a hét minden napján, éjjel-nappal, télen-nyáron várja a tisztulni vágyó kocsikat. Mi több, a fagyos idő beköszöntével attól sem kell tartanod, hogy jegesek lesznek a bokszok, ugyanis minden fülkében fűtött a padló. Ennek köszönhetően bármikor érkezhetsz, akár decemberben, akár januárban, nem lehet részed kellemetlen meglepetésekben.


Amellett, hogy a First autómosó nonstop várja ügyfeleit, ugyancsak fontos elmondani, hogy a szolgáltatásokat igencsak pénztárcabarát áron lehet igénybe venni. Egyetlen zsetonért mindösszesen 2,5 lejt kell fizetni, így egy hosszabb mosásért sem kell komolyabb összegeket otthagynod az automatában. Viszont tudtad, hogy zsetonokért cserébe nem csak a kocsidat moshatod le?
 

Az autómosó bokszok közvetlen közelében ugyanis található egy különleges szerkezet, mely ugyancsak az apró, aranyszínű érmével üzemel. A gép egyszerre három szolgáltatást is nyújt a betérő sofőröknek; épp olyanokat, melyek sokunk hétköznapjait megkönnyítik, ha az autóról van szó.



Az első opció, melyet igénybe vehetsz, az a porszívózás, hiszen a csillogó külsőhöz makulátlan belső is dukál. Legyen szó morzsáról vagy a cipőtől lehullott apró piszkokról, a porszívó néhány szempillantás alatt megszabadít tőlük. Viszont mi a helyzet az abroncsokkal? Sokunk hajlamos a gumikról megfeledkezni, pedig azokra is ráfér néha egy alapos tisztítás, ápolás. A First autómosónál erre is van lehetőség, hiszen a kinti egységnél választhatjuk a gumifényesítő opciót is, mely amellett, hogy szemlátomást mutatósabbá varázsolja a már sokat futott abroncsokat is, még ápolja is őket. Úgyhogy ha a csillogó gumik látványa nem ejt rabul, de védelmükről már szívesen gondoskodnál, akkor ott a helyed.
 

Végül, de nem utolsósorban figyelmedbe ajánljuk az ablakmosó folyadékot is. A First-nél két érméért cserébe nem kevesebb mint 5 liter kiváló minőségű szerrel tankolhatod meg a tartályt, mely azt követően is gondoskodik a tiszta szélvédőről, miután már messze jársz.

 

Ha tehát nem szívesen engeded át autód tisztítását másoknak, hanem szereted te magad intézni a dolgot, akkor bátran vedd igénybe az éjjel-nappal nyitvatartó First szolgáltatásait. Hogy hol is találod meg ezt az egyedülálló lehetőséget? A Batizi úton, a 153. szám alatt, biztosan nem fogod eltéveszteni. Látogasd meg még ma a First önkiszolgáló autómosót, ahol igazán pénztárcabarát áron varázsolhatod tökéletesen tisztává a kocsidat. További információkért és értékes nyereményjátékokért keresd fel a First autómosó Facebook-oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: