2010-05-13 15:31:40• hírek • (X)

Ha reklámra gondol: Deco Reclama Impex

A 2007-ben alapított cégnél dolgozók húsz éves tapasztalattal segítenek mindenkit, akinek bármiféle reklámeszközre van szüksége.

Rohanó világunkban már nem elég az, ha egy cég kitűnő szolgáltatásokkal rendelkezik, hiszen profi reklámok nélkül ismeretlen marad leendő kliensei előtt. Minden ilyen cég segítségére létesült a Deco Reclama Impex, ahol bármiféle reklámot el tudnak készíteni induló vagy már futó vállalkozások számára, s ha kell, ötleteket is adnak arra, milyen fogásokkal lehet még ismertebbé tenni a hozzájuk fordulók vállalkozását.

Amennyiben reklámra van szüksége, térjen be a Deco Reclama Impexhez, akik a logó és reklámtervezéstől a kivitelezésig és felszerelésig gyorsan és megbízhatóan végeznek el minden munkafolyamatot, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával. A városban mindenhol találkozhatunk a cég munkáival:

-világító totemekkel


- fényreklámokkal


- 3D-s reklámokkal


- utcai bannerekkel


- reklámtáblákkal


- matricázott autókkal


- dekorált kirakatokkal


- feliratozott ponyvás kamionokkal


-árnyékolt teraszokkal



A cég szolgáltatásai közé tartoznak még a teraszok, bejáratok teljes vagy részleges befedése, kamionok ponyvázása. Egyéb termékeik: polikrómikus nyomtatások, poszterek, szórólapok, névjegykártyák, címkék, feliratozott, megszemélyesített pólók. A cég új termékei közé tartozik a faltetováló matrica, amivel tisztán, könnyen és gyorsan díszítheti falait akár absztrakt motívumokkal vagy kedvenc fényképével. Ajánlják többek között a következők díszítésére:

- óvodák

- szépségszalonok

- éttermek

A Deco Reclama Impex széles körű szolgáltatásai között szerepel autók ablakainak sötétítése és fóliázása is. A fóliázott autóüveg megóvja a járműben utazókat a nap káros hatásaitól, a sötétített ablak pedig optikai tuningot és elegánsabb külsőt biztosít. Régebben csak gondja volt annak, aki sötétíttetni szerette volna autójánan ablakait, mert emiatt a Gépjármű Nyilvántartási Hivatalba (RAR) mindenféle papírokat kellett elintézni, viszont aki a Deco Reclama Impexhez fordul, csak le kell adnia rendelését, a cég minden ezzel kapcsolatos formaságot elintéz.


Deco Reclama Impex - autófóliázás


Deco Reclama Impex - autófóliázás


Deco Reclama Impex - autófóliázás


Elérhetőségek:
Iroda: Mihai Viteazul utca 30 szám, telefon: 0361-800-831, 0361-800-832, e-mail: decoreclama@yahoo.com
Műhely: Károlyi út 160, telefon: 0361-800-833, e-mail: decoatelier@yahoo.com
Weboldal: www.decoreclama.ro

Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: