2018-09-26 06:31:35• hírek • Bede Emőke

Ha péntek, akkor Hit és Gyógyítás

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében, melyre politikai, etnikai és vallási hovatartozástól függetlenül várnak minden érdeklődőt.

Új évadához érkezett az előadássorozat, a szervezők pedig megújult energiával tértek vissza régi és új arcok társaságában. Péntek délután 17 órától a Maurer Alapítvány vércukor- és vérnyomásmérésre várja az érdeklődőket, majd 18 órától Sztán Zsolt magyar ajkú görögkatolikus parókus osztja meg gondolatait a vendégekkel. Tőle a Mátészalkáról érkező dr. Nagyházi Árpád proktológus főorvos veszi át a szót, aki az elmúlt évek során szerzett tapasztalatait osztja meg a közönséggel. A pénteki előadása főként a sérvek és az ezzel kapcsolatos problémák köré épül majd fel, az egybegyűltek akár erről is kérdezhetnek a szakembertől.
 

A délutánra kulturális meglepetéscsomaggal készül Méhes Kati színművésznő és Kovács Árpád is, illetve sok más érdekességre is lehet számítani. Tehát új évad kezdődik, de a mottó a régi: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít. A helyszín változatlan:  a Németi református templom gyülekezeti terme.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: