2009-10-10 19:16:52• hírek • Szatmar.ro

Fontos meccs előtt a VSK

A Temesvár esetleges legyőzésével a fiúk maradnak a biztos középmezőnyben.

A férfi kézilabda Nemzeti Ligában az európai kupameccsek miatt csonka fordulót rendeznek a hétvégén, melynek keretein belül a Szatmárnémeti VSK egy kiesési rangadónak is nevezhető találkozón a Temesvári Polit fogadja vasárnap 11 órai kezdettel.

Amíg a szatmáriak eddig ötven százalékos mérleget produkáltak a pontvadászatban -két győzelem, két vereség-, addig a temesváriak némileg rosszabbul állnak.. A bánságiak is legyőzték a Brassót (28-20), előtte viszont két súlyos zakóba is beleszaladtak (22-37 a Steaua, 23-35 a Konstanca ellen) valamint egy szoros (26-25) vereséget szenvedtek Medgidián.

Ettől függetlenül azonban a Temesvárt nem szabad lebecsülni, hisz egy összeszokott csapatról van szó. „Akárcsak nekünk, a Temesvárnak is a bennmaradás a célja, ezért egy parázs meccsre számítunk, melyen nuanszok fognak dönteni. - nyilatkozta Kereskényi Gábor a VSK igazgatótanácsának az elnöke. - A Polinak jó kerete van, összeszokott csapat, amelyet az elmúlt idényben még a volt világválogatott Éles József hozott össze. A bajnokság előtti kolozsvári tornán legyőztek minket, ezért a fiúk számára pluszmotiváció lehet a visszavágás. A csapatukból a szélső Nagy Csaba és a kapus Vass tűnt ki, ők olyanok, akik képesek meghatározni akár egy meccs kimenetelét is. Az edzőjük szerb, igen impulzív szakember, aki a fanatizmusát képes átültetni a tanítványaiba is. Szóval nem lesz könnyű meccs, de számunkra mindenképpen csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény".

Nem javít a VSK helyzetén, hogy a gárda első számú kapusa, Pereverzia Mihály oldalszalag-szakadást szenvedett, már meg is operálták Debrecenben. Várhatóan 2-3 hónapig nem állhat majd a csapat rendelkezésére.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: