2012-07-17 10:42:42• hírek • (x)

Ha nyár, akkor Sárkány Fürdő Nyírbátor!

A kora nyári kánikulában a fülledt lakások helyett sokan választják a Sárkány Strandfürdő hűsítő medencéit.

És jól teszik, hiszen a Sárkányban ezen a nyáron is igyekeztek mindenben a családok kedvében járni. Gyönyörű parkosított környezet, csúszdák, gyermekmedencék, segítőkész kollégák és persze családbarát árak várják a strandolni, pihenni vágyókat. Ezen a nyáron is lesz Coca-Cola Strandparty, strandfoci torna és idén sem maradnak el a népszerű éjszakai fürdőzések.

Sok fürdőző érkezik a közeli határokon túlról. A felmérések szerint őket a fürdő minőségi szolgáltatásai és kedvező jegyárai együtt vonzzák sok-sok kilométerről is Nyírbátorba. És ne feledkezzünk el Nyírbátor megújult történelmi belvárosáról sem, hiszen fürdőt sokfelé talál az utazó, de érdekes programokat és látnivalókat már annál kevesebb település kínál.

Sok fürdőlátogatót látni a strandolás után a város üzleteiben vásárolni, vagy családostul sétálni a várostörténeti sétányon és a felújított műemlékek között. Egyre több vendég választja a fürdő szomszédságában lévő Sárkány Apartman és Kempinget is. Az elmúlt két év munkájának itt is meglett a gyümölcse, hiszen a nyári időszakra már alig van szabad apartman, a hétvégéken pedig már hónapokra előre foglaltak.

Nem csoda hát, hogy az egyik legnagyobb szállás értékelő portálon a Sárkány Apartman és Kemping a vendégektől megkapta a Kiváló Szálláshely minősítést.

Felejthetetlen élmények várnak a Sárkány Fürdőben

Sárkány Fürdő Nyírbátor - nyári csobbanás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: