2013-09-19 11:05:03• hírek • Kocsis Zoltán

Ha nem akar kellemetlenséget tavasszal, tisztítson most

Kerülje a tavaszi kellemetlenségeket és takaríttassa ki időben légkondicionáló berendezését. Ehhez pedig a legmegfelelőbb partner Ön számára az Eskimo, amely valamennyi világmárka javításában, karbantartásában és tisztításában jártas.

Noha kétségtelenül nő azok száma, akik klímaberendezést üzemelnek be lakásukba, irodájukba, ennek ellenére sajnos kevesen vannak azzal tisztában, hogy ezeket a gépeket rendszeresen takarítani kell. A nyári csúcsszezon során ugyanis jelentős mennyiségű kosz rakódik le a berendezés belsejében. Mindez tavasszal, amikor ismét emelkedni kezd a hőmérséklet és a légkondikat üzembe helyezik, a fogyasztás emelkedését okozhatja. Ráadásul minden kis lerakódás csökkentheti a gép élettartamát.

Ennél is fontosabb azonban, hogy a kondenzvizet összegyűjtő tálban vírusok és baktériumok telepszenek meg, amelyek nem kímélik az ott lakók egészségét sem. A tisztításkor azonban a szakemberek ezt a tálat is fertőtlenítik.

Fontos megjegyezni, hogy a tisztítás nem része a garanciának, mivel ez nem számít javításnak. Ezzel együtt fokozottan fontos elsősorban az Ön, másodsorban pedig a berendezése egészsége érdekében, hogy egy-egy szezon után kitisztítsa légkondicionálóját. Ebben nyújt Önnek szakszerű segítséget az Eskimo.

Hívja az Eskimo kft.-t a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámon, keresse a 0261-765738-as faxszámon illetve az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen, vagy akár keresse fel személyesen a cég székhelyét az Amaci út 36 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: