2015-09-03 21:27:17• hírek • Kocsis Zoltán

Ha már szűk az irodád, engedd ki a gőzt! Out of Office!

Érzed, hogy az irodád falai egyre közelednek feléd, a tér egyre szűkül? Érzed, hogy a billentyűzet ujjaid meghosszabbított részeivé válik? Az email lett a legfontosabb kommunikációs csatornád? Akkor engedd ki a gőzt! Out of Office - a Consult Scolari Egyesület és a Wine in Business program rád vár!

Sport, szórakozás, finom kaja és remek borok. Tedd próbára fizikai képességeidet, kreativitásod, s közben fejleszd a csapatszellemet! Az Out of Office csapata szeptember 12-én az erdődi vár környékére olyan csapatépítő programot varázsol, amilyenre Szatmáron még nem volt példa.

Az Out of Office abban különbözik a hagyományos team-building programoktól, hogy itt a résztvevők különböző csapatokra oszlanak és különböző sport-, illetve szórakoztató versenyszámokban vívnak meg egymás ellen. Az öt tagú csapatoknak többek között 14 kilométert kell kerékpározniuk  - a pályát a Pro Racers Egyesület tagjai jelölték ki - és 3 kilométert futniuk. Emellett a várudvarban különböző vidám játékok, vetélkedők várnak még rájuk.

Ezt követően délután következik a jól megérdemelt jutalom. A résztvevők megkóstolhatják a helyi termelők remekebbnél remekebb borait, a finom bográcsgulyásból lakmározhatnak, miközben élő zene teszi igazán feledhetetlenné a hangulatot.

A rendezvénynek három célja van, foglalta össze Gabriel Breban projektmenedzser csütörtök délután a Batthyányi-sétány gödrében megtartott sajtótalálkozón. Egyrészt a szabad levegőn való testmozgást szeretné népszerűsíteni, másrészt a verseny- és csapatszellemet erősíteni. Mindemellett remek alkalom lehet a különböző cégek és alkalmazottaik közötti kapcsolatteremtésre, -ápolásra és -fejlesztésre.

Harmadrészt az Out of Office igyekszik népszerűsíteni Szatmár megye látnivalóit, kulturális értékeit. A szervezők reményei szerint sikerül hagyományt teremteniük az eseménnyel, ám minden évben más-más település adna otthont a programnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: