2011-05-09 17:42:18• hírek • Szatmar.ro

Diáknapok: Mindenhol jó, de a legjobb együtt

Az elmúlt hétvégén hangyabolyhoz hasonlított Kolozsvár, méghozzá egy annak a felbolydult változatához: ekkor került sor ugyanis a KMDSZ Diáknapokra. És nem akármilyen Diáknapok voltak az ideiek....

Ez volt a Diáknapokra 18. kiírása, amely tény több szempontból is rányomta a bélyegét az eseményre: ami a szervezést színvonalát érinti, igazán felnőtt korba ért, az érintettek közül többen is elmondták, hogy ez volt az elmúlt évek legjobb szervezése. Másrészt a 18-as szám másmilyen értelemben is kötelez, ám az erotikus töltet csúcsát jelentő vízespólós verseny a közönség skandálása ellenére is elmaradt - az időjárás szeszélye és a szervezők makacssága miatt. Az is emberemlékezet óta először esett meg, hogy a szervezők kizártak egy csapatot: a Mérce eldobta a mércét és csapaton kívüli személyt is szerepeltetett. Több mint egy évtized után nem szerepelt a Diáknapokon a Slicc csapata sem, többek hiányérzetét kiváltva.

Ezt a hétvégét azonban nem a hiányérzet jellemezte, sokkal inkább a jó kedv, a bulik, a csapatszellem, az egészséges versenyszellem és az együvé tartozás érzése. A vasárnapi nap végén két csapat lehetett különösen boldog, a Smoke'n Gypsies azért, mert megnyerte a Diáknapokat, a Söröm pedig azért, mert megnyerte a Szatmár.ro által meghirdetett lájkolási versenyt, aminek következtében 150 sört kapott - a név ezúttal is kötelezett. Külön kiemelendő, hogy a győztes csapatban igen magas volt az egy négyzetméterre eső szatmári diákok száma, akárcsak a például a Makiverem gárdájában is.

És a név 2012-ben is kötelez, a felnőtt korba ért Diáknapok pedig akkor is várja majd az önfeledt szórakozásra vágyó diákokat, hisz ne feledjük: mindenhol jó, de a legjobb együtt.

Az első nap fotói:



A második nap fotói:


A harmadik nap fotói:


A negyedik nap fotói:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: