2019-06-14 13:50:29• hírek • közlemény

Ha július második hétvégéje, akkor Véndiáktalálkozó!

július 12 - július 13

Teljes erőbedobással dolgoznak a Szatmárnémeti Véndiákszövetség tagjai az idei Véndiáktalálkozó programján. A hagyományoknak megfelelően most is július második hétvégéjén, 12-én és 13-án lesz a nosztalgiázás, a diákévek felelevenítésének és a nagy találkozásoknak a rendezvénye, amelyre most is több ezer Szatmárnémetiben érettségizett személyt várnak a nagyvilágból.

Július 12-én koszorúzással és kulturális műsorral veszi majd kezdetét a Véndiáktalálkozó, a tervek szerint a Dinu Lipatti Filharmónia termében péntek délután a szavalatok és dalok mellett lehetőség lesz egy neves szatmári sportolóval is találkozni, aki versenyélményeiről mesél majd az érdeklődőknek. Szombaton a Véndiáktalálkozó programja a szokott mederben fog haladni, nem marad el a kerek évfordulós érettségi találkozós osztályok ünnepélyes bevonulása és a legtávolabbról érkezett véndiák díjazása sem.
 

Az idei véndiáktalálkozó szombati napjára június 24-től lehet asztalt foglalni, a Szatmárnémeti RMDSZ Székházban, a MADISZ termében, minden hétköznap 17 és 20 óra között. További információk a 0726133049-es telefonszámon.
 

A kerek érettségi évfordulós osztályok képviselői hétköznaponként 9 és 13 óra között foglalhatnak osztálytermet a Református Gimnázium titkárságán Papp Piroskánál, vagy a 0721492821-es telefonszámon.

 
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: