2011-06-06 14:56:50• hírek • Szatmar.ro

Nem a szatmári dzsúdósok hétvégéje volt

Illusztráció
Illusztráció

Két rangos versenyen is képviseltette magát a Szatmárnémeti Unio cselgáncs szakága a hétvégén, ám sem Sámel Lóránd, sem Seres Cristian nem remekelt.

Sámel a Bukarestben megrendezett Világkupa-viadalon lépett tatamira a 100 kilogrammos kategóriában, ám mindössze egy kört tudott menni a 30 fős mezőnyben. A másodikban már vereséget szenvedett a magyarországi Farkas Balázzsal eszemben.

„Mikor ellenfele vezetett egy wazarival, ami korábban csak kokának számított, Lóri csinált egy ippont, a szőnyegbírók meg is adták, de a külső bíró megnézte a visszajátszást, és nagy meglepetésre csak wazarit ítéltek meg. Ezzel döntetlen lett a meccs, és mikor már csak 50 másodperc volt hátra Farkas kontrázott és dobott egy wazarit, és megnyerte a találkozót. Sámel amúgy jól harcolt, de úgy éreztem, hogy gondjai voltak az erőnlétével, ez amiatt lehetett, hogy egy korábbi lábsérülés miatt csak egy hetet készülhetett a válogatott kerettel a VK-ra", vázolta fel az eseményeket Terely Miháy edző.

Még ennyi sikerélmény sem adatott meg Seres Cristiánnak, aki az ausztriai Leibnitzben, az U20-as korosztály számára kiírt Európa-kupa versenyen volt érdekelt: rögtön az első körben kikapott lengyel ellenfelétől. Crsitinek talán már feljebb kellene lépnie egy kategóriával, mivel most öt kilót fogyasztott, hogy beférjen a 60 kilogrammba" - jegyezte meg Terely.

A bukaresti Világkupa-versenyhez visszatérve Bór Barna (+100 kg) és Dan Fasie (66 kg) személyének köszönhetően egy magyar illetve egy román arany is született.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: