2007-08-08 16:43:24• hírek • István Löchli

A strandra várják a fiatalokat

 A Caritas önkéntesei sportrendezvényekre invitálják a fiatalokat.

 A Caritas önkéntesei, a szerdai nap folyamán népszerűsítő akciót szerveztek, mely során szórólapokat osztogattak a fiatalok részére a város területén, arra buzdítva őket, hogy vegyenek részt az önkéntesek által szervezett sportrendezvényen, a szatmárnémeti strandon.

Számos sportrendezvény várja a fiatalokat a csütörtökön és pénteken megszervezett találkozón. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy a fiatalok szabadidejüket hasznosan és egészségesen töltsék el. A sportrendezvények között mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, ugyanis az úszóversenyek mellett lesz kispályás foci, lábtenisz, asztalitenisz, röplabda és kosárlabda is.

Szabó Izabella és Széri Gergely önkéntesek a Szatmár.ro-nak elmondták, a vakáció folyamán a fiatalok nagyrészt csak lustálkodással és tévénézéssel töltik szabadidejüket, ezért mindenképp hasznos lenne, ha nyitottak lennének a hasonló programok iránt.

Az augusztus 9 és 10-én szervezett sportrendezvényekre nagy szeretettel várják a szórakozni vágyó fiatalokat. A rendezvényt a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság és a Szociális Osztály finanszírozza, de számos karitatív szervezet segít a lebonyolításban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: