2016-10-14 09:11:48• hírek • Szatmar.ro

Ha fűteni akarsz, akkor is számíthatsz a klímára!

Közeleg a tél, kapcsold be a klímát! Ez nem tévedés, nem elírás! A köztudatban ugyan a légkondicionáló berendezés mint nyáron hűtésre alkalmas szerkezet él, mindez már jó ideje meghaladott felfogás. A modern klímaberendezés ugyanis ugyanolyan hatékony fűtési eszköz télen, mint a többi, hagyományos megoldás.

Tekintve, hogy a fosszilis energiaforrásaink (gáz, kőolaj, fa) jelentősen fogyóban vannak, ez középtávon áremelkedést von maga után. Norvégiában legkésőbb 15 éven belül meg akarják tiltani a benzin, illetve kőolaj-meghajtású gépkocsik forgalmazását, és ez mutatja a jövő útját: amikor a legfontosabb energiaforrás az elektromos áram lesz.

A légkondicionáló berendezésekkel való fűtés azonban nem csak a jövő, hanem már igenis a jelen! Beszerelése gyors, egy három szobás lakás például három nap alatt elkészül. Nincs szükség bürokratikus engedélyekre! Talán ennél is fontosabb, hogy sem a beszerelés, sem maga az üzemeltetés nem drágább, mint a hagyományos - gázzal, fával működő - rendszerek.

Óriási előnye azonban, hogy szinten tudja tartani a lakás, ház hőmérsékletét! Reggelre nem hűl ki, mint a cserépkályha. Ráadásul távirányítóval be lehet kapcsolni, így egyszerre takarékos és praktikus.

Ha esetleg késésben van a fűtési rendszer beszerelésével, még mindig nem késő ezt a jövőbe tekintő lehetőséget választani. Gyors beszerelés, tiszta üzemeltetés, hatékony működés és nem utolsósorban gazdaságos munkavégzés. Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz a klímaberendezés nyáron is remek szolgálatot tesz!

Az Eskimo széles választékkal és a legjobb minőséget garantáló Daikin és immár Mitsubishi légkondicionálókkal is áll az érdeklődők rendelkezésére. Beszerelés mellett a karbantartás és a javítás terén is számíthat az Eskimo szolgálataira.

Az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es telefonszámon, vagy személyesen az Amaci út 36. szám alatt található székhelyén. Keresse továbbá az Eskimót az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: