2019-12-04 12:33:08• hírek • Fizetett tartalom

Ha decemberben vásárolsz bringát, akár 1000 lejt is megtakaríthatsz a Fernandonál

A szatmárnémeti Fernando Outdoor Sports – Loui's Bike kerékpár és sportszer szaküzletében a decemberi hónap a kedvezményekről szól. Most akár 1000 lejjel olcsóbban juthatsz hozzá álmaid kerékpárjához.

Bár való igaz, kerékpárt vásárolni, nem biztos, hogy decemberben szokás, hiszen a szánkót és a sílécet lehet gyakrabban vesszük majd elő a téli hónapban, de a tél után jön a tavasz, majd a nyár, akkor viszont előkerülnek a kerékpárok is.
 

Viszont, ha most itt a lehetőség, miért ne légy takarékos, és vásárolj kerékpárt jutányos áron: a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike most téli kiárusítást tart, ami azt jelenti a bringákat akár a beszerzői árnál is olcsóbban vásárolhatod meg tőlük.



A decemberi hónapban több mint 50 modell közül választhatsz biciklit magadnak, akár 1000 lejt is spórolhatsz, ha most szerzed be álmaid bringáját.
 

Sőt, ha az egész család szeret biciklizni, gondolj bele, hogy most két felnőtt kerékpár vásárlásakor annyit spórolhatsz, hogy a megtakarított összegből a gyerek gyakorlatilag ingyen jut biciklihez.
 

És ez még nem minden: a kerékpáralkatrészekre, és egyéb fogyóeszközökre is jár a december végéig tartó 30%-os kedvezmény. Ha bringára most nincs szükséged, de a már meglévőt kicsit feltuningolnád, látogass el a Fernando Outdoor Sports – Loui's Bike Avram Iancu 19. szám alatti üzletébe és vásárolj kedved szerint.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: