2018-03-21 07:22:58• hírek • (x)

Ha csak egy színdarabot nézel meg idén, ez legyen az!

Van már programod április 22-re? Ha még nincs, akkor ajánlunk egyet. Ha már van, mindenképpen mondd le, ugyanis ezt nem lehet kihagyni.

Magyarország legismertebb színészei érkeznek ugyanis városunkba, hogy egy hihetetlen izgalmakkal és annál is több humorral megfűszerezett színdarabbal kápráztassák el a helyi közönséget. A vendégszínészek között ott lesz Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Száraz Dénes és Bánfalvy Ágnes is. Ha a színészgárda nem győzött volna még meg, akkor mindenképpen érdemes vetned egy pillantást A miniszter félrelép történetére is.
 

Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy "hullát" az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!
 

Ezt a sztorit és ezt a szereposztást nem lehet kihagyni. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor jegyrendelésért (vagy további információkért) hívd a 0261 – 712 106-os telefonszámot. Jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában (Horea u. 3), egy belépő ára pedig 50 lej. Az előadásra április 22-én, 19 órától kerül sor a Szakszervezetek Művelődési Házában. Mindenképp jegyezd be a naptáradba, nehogy lemaradj róla.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: