2019-04-09 08:27:37• hírek • Közlemény

Gyurkó Mihály fotókiállításának megnyitója a Károlyi-kastélyban

A nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub meghívja Önöket Gyurkó Mihály fotókiállításának megnyitójára, 2019. április 15-én, hétfőn 17:00 órai kezdettel a nagykárolyi Károlyi-kastély emeleti kiállitótermébe.

A kiállítás 30 alkotásból áll, amely Nyírbátor épületeit és városfotóit ábrázolja. A megnyitóra és a kiállításra a belépés ingyenes és április 30-ig látogatható a kastély nyitvatartási rendje szerint.

A kiállítást a Vasile Vénig László Fotóklub szervezi. Az esemény szervezését a „Gróf Károlyi” Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ támogatja.

Bemutatkozás:

”A nevem Gyurkó Mihály. Gödöllőn születtem 1981 novemberében. A feleségem révén látogattam először Nyírbátorba. Az első alkalommal lenyűgözött ez a barátságos, történelmi értékekkel rendelkező kis város, így ha tehetem, megragadok minden pillanatot, hogy megörökítsem a hangulatát. Azt szeretném megmutatni képeimmel, ahogyan én látom Nyírbátort. Nagy öröm számomra, ha másoknak is elnyeri tetszését a képeim. Sokszor kapok olyan visszajelzést a Nyírbátorból elszármazottaktól, akik megköszönik, hogy újra láthatják szülővárosukat. Bízom benne, hogy a nagykárolyiaknak is elnyeri a tetszését!”

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # koronavírustérkép # baleset # helyhatósági2020 # SzatmárnémetiVSK # események # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: