2019-11-27 09:10:57• hírek • Bajnai Botond

Gyümölcsöt és zöldséget gyűjtöttek a rászorulóknak a Rákócziban

A Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai is csatlakoztak ahhoz a karitatív programhoz, amely során zöldséget és gyümölcsöt gyűjtöttek szegény családok részére.

 

Az egészség megőrzésének egyik módja a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása. Ősszel különösen fontos, hogy gondoskodjunk a szervezetünk vitamin utánpótlásáról. De sajnos vannak olyan családok, akiknél ritkán kerül friss vitaminforrás az asztalra.
 

A Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói minden évben részt vesznek egy példaértékű akcióban, melynek során gyümölcsöt és zöldséget gyűjtenek a szeretet nevében – számolt be szerkesztőségünknek Török Enikő tanítónő.



E program egyik célja, hogy pozitív hozzáállást alakítsanak ki a közösségért végzett önkéntes tevékenységek iránt. A gyerekek felfedezzék, hogy adni jó, akkor is, ha nem jár érte fizetség.
 

Idén kicsi és nagy lelkesen támogatta e nemes feladatot, melynek keretében a Stea Egyesület és a Máltai Szeretetszolgálat juthatott adományokhoz.
 

Összefogással, egy közösség belső erejét meg lehet sokszorozni, vallják az iskola pedagógusai, tanulói és szülői közössége. Ezt bizonyítja a közel 670 kilogramm gyümölcs és zöldség, melyet két nap alatt gyűjtöttek össze.
 

Köszönet és hála mindazoknak, akik a szeretet nyelvén cselekedtek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: