2010-05-10 14:44:49• hírek • Póti Orsolya

Megrendezik a II. Moto Partyt

„Motorosok az ártatlanságért" mottóval  a szatmári Eagle Bikers motorosklub jótékony célú motoros találkozót szervez a Real Bevásárlóközpont parkolójában.

Az Eagle Bikers május 14. és 16. között szervezi meg a második motoros találkozóját, melynek középpontjában nem csak a motorosok  fognak állni. Az rendezvény során  begyűjtött összegből az egyesület,  a „Diana Otthon" árva gyerekeinek szervez kirándulást június 1-én, Gyermeknap alkalmából.  A rendezvénysorozat fénypontja most a Cargo zenekar lesz, mely már több alkalommal is föllépett városunkban.

Május 14-én az egyesület tagjai 12 órától fogadják a motorosokat, majd 21 órától az Eagle Bikers Egyesület tevékenységéről szóló kisfilmet mutatnak be a résztvevőknek.

Május 15-én, szombat délután 13 órától kerül sor a II. Moto Party  megnyitójára  a Real Bevásárlóközpont Parkolójában, melyet 14 órától a motoros bemutató, felvonulás és szórakoztató programok  követnek. Szombat este koncertre és tábortűzre is sor kerül: 21 órától a Stand Alone és a Crimson együttesek lépnek fel, majd a tábortűz után 24 órától a Cargo koncertezik.  A belépőjegy ára a szombati napra 20 lej, akik pedig csak a koncertre kíváncsiak, azoknak mindössze 15 lejt kell fizetniük. A rendezvénysorozat vasárnap délben  zárul.


A Cargo is fellép az Eagle Bikers által szervezett rendezvényen
A Cargo is fellép az Eagle Bikers által szervezett rendezvényen


 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: