2013-07-02 13:38:00• hírek • (x)

Gyűjtsd a pecséteket, válassz egy ajándékot

A Sárkány Fürdőben kérd a pecsétgyűjtő füzetet, majd válassz egy ajándékot és egy tévét is nyerhetsz.

Az elmúlt években a környék egyik legkedveltebb strandjává vált a Sárkány Strand illetve a Sárkány Gyógy- és Wellnessfürdő. A minőségi szolgáltatások, a különféle szórakozási lehetőségek, a gyógykezelések mind-mind hozzájárultak, hogy nem csak hétvégén, hanem hét közben is sok vendég válassza a fürdőt.

A Sárkány Fürdő most törzsvendégeit próbálja jutalmazni: a strandra vagy a gyógy- és wellnessfürdőbe belépő vendégek először egy-egy pecsétgyűjtő füzetet kapnak, amiben minden látogatás alkalmával újabb pecsétet tesznek. Tíz látogatás után pedig három különféle ajándék várja a fürdőzők: egy ajándék belépőjegy, egy kényeztető masszázs és egy Sárkány Fürdős strandlabda közül választhatnak.

Akik pedig összegyűjtöttek tíz pecsétet, bekerülnek a negyedévente megrendezésre kerülő sorsolás képzeletbeli urnájába. Az első sorsolásra szeptember 30-án fog sor kerülni, a fődíj pedig egy Polaroid, 40 colos Led-tévé. A második díj egy Wayteq tíz colos androidos táblagép, a harmadik díj pedig egy Fuji Finepix digitális fényképezőgép lesz.

Pecsétgyűjtő akciót szervez a Sárkány Fürdő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: