2008-03-30 08:46:37• hírek • Szatmár.ro

Minden eddiginél nagyobb botrány zajlott a felvételen

nfabry22Fábry olyan vendéget hívott meg, aki teljesen felháborította a nézőket: kivonultak a stúdióból!

A biztonságiak se tudták feltartóztatni a stúdióból magukból kikelve távozó nézőket - Fábry Sándor vendége, Nagy Kriszta Tereskova festőnő botrányos dalt adott elő: "Kösz f...fej, hogy a se...be ba...ol, mert ott tudod, hogy nincs petesejt! Kösz f...fej, hogy lesz...lak, hogy spe...hoz érhet a szám! De a gerincem helyén nem a f...d áll",  énekelte, majd megkérdezte Fábryt, miért nem dugja meg - adta hírül a Blikk.

Ez volt a legnagyobb felháborodást kiváltó előadás Fábry Sándor show-jának legutóbbi felvételein - A showman poénjaival mostanság gyakran váltott ki nemtetszést közönségéből. De arra még nem volt példa, hogy a nézők tömegestül kezdjenek kivonulni a stúdióból...

A szabadszájú műsorvezető az utóbbi időben nem kímélte vicceinek alanyait - olyan poénok hangzottak el az Esti Showder felvételein, amely után bőven volt mit megmagyaráznia a humorzsáknak.

Ismeretes, hogy legutóbb Fábry egy, a miniszterelnököt ábrázoló bábuval lépett a színpadra - egy nézőtől kölcsönkért zakóba bújtatta Gyurcsány Ferenc figuráját, miközben a következő szavakkal illette: "A zsebben van valami? Mert ugye az ördög sosem alszik", majd amikor visszaszolgáltatta a feltöltőt tulajdonosának, többször elismételte, ellenőrizze alaposan, mindene megvan-e! De egy évekkel korábbi műsorban le is köpte az - akkor még miniszterelnök-jelölt - Gyurcsány portréját.

Emlékezetes az az eset is, amikor Lendvai Ildikó kifigurázásában jócskán túllőt a célon. Az MSZP frakcióvezetőjéről előadott, felháborító poén miatt az ORTT vizsgálatot indított.

Fábry Sándor a következő viccet sütötte el Lendvairól: „Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.”

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: