2009-04-08 16:48:00• hírek • www.ma.hu

Gyűjtenek Gyurcsánynak

Fábry Sándor egy óvatlan pillanatban poént csinált abból, hogy elhatározta: lakást akar venni Gyurcsánynak Miskolc lepusztult avasi részén, ahol paneltömbök rengetegében élnek az emberek. A nézők ezt komolyan vették: már 1 millió forint gyűlt össze!

A showman soha sem titkolta érzéseit Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban, és szinte már megszokott dolognak számít, hogy a műsoraiban negatív hangvétellel poénkodik vele kapcsolatban. 

Éppen ezért senkit sem lepett meg, amikor legutóbb az Esti Showderben azon élcelődött, hogy az azóta leköszönő miniszterelnök vagyonnyilatkozatában egy ötven négyzetméteres pápai lakás szerepel a tulajdonában. Úgy tűnik, ez az információ kiverte a biztosítékot Fábrynál, ezért úgy döntött: lépni fog és gyűjtést szervezett.

- " Lakást Ferinek! Szerencsétlen, nem lesz élete végéig miniszterelnök. Reméljük. Dobjunk össze neki egy kéglit! Egy problémás lépcsőházban már ötmillióért kapunk valamit." - mondta Fábry. - írja a Blikk.

A nézők akkor még azt gondolhatták, a showman szokásához híven viccelődik, ám kijelentését komolyan gondolta és még egy bankszámlát is nyitott. Állítólag most közel egymillió forintnál járnak, és a gyűjtés folytatódik.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: