2009-02-11 19:21:24• hírek • Szatmár.ro

Győztes idénykezdés

Győzelemmel kezdte a második ligás férfi kézilabda bajnokságot a Szatmárnémeti VSK, amely ma délután kilenc góllal nyert Nagybányán az Extrem ellen.

 

A listavezető  szatmári gárda számára a tavaszi idény első meccse nehezen indult, hiszen a hazaiak az ötödik percben három góllal is vezettek (5-2), és a szatmári együttes csak 6-6-után vette át végleg a vezetést. Még az első negyedóra végén is csak kettő volt az előny (10-8), de utána tíz perc alatt tízre hízott (19-9) a fór. A félidő után ismét gyengén kezdett a VSK, a hazaiak felzárkóztak négy gólra is (21-15), de az erejükből már nem futotta többre, így a végére kilenccel nyert Palkó János és Nicolae Istrate együttese.

A szatmári csapatban bemutatkozott az újonnan igazolt Paul Sas, a 20 éves beállós már első labdaérintésekor betalált a nagybányai kapuba. Hosszú idő után ismét pályára lépett a bő egy hónapja térdműtéten átesett Oláh János is, és ő is szintén háromszor volt eredményes. A VSK szombaton szabadnapos lesz a bajnokságban, jövő szerdán pedig a beszterceieket fogadja.

A osztály, C csoport, 17. forduló: Nagybányai Extrem-Szatmárnémeti VSK 30-39 (13-20). A szatmári gólszerzők: Birtalan 11, Savlovschi 5, Ardelean 4, Nagy 3, Kopcsák 3, Sas 3, Oláh B., 3, Oláh J. 3, Ferenţ 2, Varga 2.

A kék mezes szatmári csapat kilenc ponttal győzte le Nagybányát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: