2014-11-01 17:29:47• hírek • Szatmar.ro

Győzött az Olimpia

A szatmári csapat győzelmével tért vissza Csík Tibor az Olimpia kispadjára.

Ha az nem is tükröződött feltétlenül látványosan a stadionba kilátogatók számában, a szatmári sportrajongók és focidrukkerek nagy érdeklődéssel várták az Olimpia hazai meccsét, miután a hét folyamán újra Csík Tiborra bízták a vezetőedzői feladatokat.

A Tatrangi Unirea ugyan nem büszkélkedhet sok idegenbeli győzelemmel, de a tabellán mindenképp magasabb pozícióból várta a szatmári mérkőzést. Az Olimpia eddig idehaza és idegenben is gyengécskén szerepelt, ezért az ellenfél jogosan gondolhatta azt, hogy pontot rabolhat. Ez szerencsére nem történt meg!

Az első félidő meglehetősen eseménytelenre sikeredett:a 16. percben Bujor lőtt 10 méterről kapura, a tatrangi hálóőr viszont hárította a lövést, majd a 36 percben Villand 14 méteres lövését állította meg a kapus.

A második félidőben a szatmáriak kerültek fölénybe, sorban indították a támadásokat, de igazán említésre méltó helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A 67. percben Csík Munteant az argentin Lasora cserélte, s mint kiderült, ez nagyon jó húzás volt. A 87. percben egy szögletet követően Lasohoz került a labda, aki a tizenhatoson belüli kavarodásban egy ügyes lövéssel megszerezte a vezetést és a győzelmet jelentő találatot a hazai alakulatnak.

Laso szerezte a győztes gólt

Győzött az Olimpia

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: